Programma vrienden en familie weekend

We hopen natuurlijk dat je 5 tot en met 7 juli 2019 in je agenda geblokkeerd hebt. Dit willen jullie immers niet missen.
Het programma voor het weekend van 2019 is natuurlijk nog niet bekend. Het programma van 2019 zal zeker spectaculair zijn gezien de ervaringen met de programma's van het vaderenzoonweekend en het stoeremeidenweekend. Misschien nog wel leuker. Want we hebben weer leuke ideeën die we aan het uitwerken zijn voor het programma van 2019. En ben je dan tenslotte in de stemming gekomen? Dan zou ik zeker op de knop "aanmelden" klikken.

Om een indruk te krijgen zien jullie hier het programma in een beknopte vorm:

Vrijdag 5 juli 2019

17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. 

20:00 – 21:30 uur Konijnenjacht:
konijnenjacht tijdens het vrienden en familie weekend 2018Vanavond gaan we op jacht. En wel op konijnenjacht. Met een pijlantenne gaan jullie in groepjes de konijnen zoeken. Nou zie ik jullie denken….. Met een pijlantenne???? Ja echt! We zoeken namelijk konijnen die zijn voorzien van een zender. Elke konijn heeft een eigen geluid, alleen waarneembaar via een koptelefoon. Elk konijn is voorzien van 10 nummers. Hebt je een konijn gevonden, dan neemt je het hoogste nummer mee voor de meeste punten. Hebt je bij een konijn 10 punten gescoord, dan kan de volgende daar nooit meer dan 9 punten verzamelen. Het gaat uiteindelijk om het binnenhalen van zoveel mogelijk punten. Heb je een konijn gevonden, dan moet u deze niet meenemen maar gewoon wel te laten zitten voor de andere deelnemers die ook aan dit spannend spel mee doen. Het zal jullie duidelijk zijn dat het natuurlijk niet om echte konijnen gaat, want ook wij zijn zelf veel te gek op de natuur.

20:30 – 23:00 uur Wellness:
Heerlijk in de wellness tijdens het vrienden en familie weekendVoor de mensen die niet mee gaan met de konijnenjacht is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons wellness-pleintje. Waar onze hout gestookte sauna, hottub en stortdouche staan. Met gezellige zitjes om lekker te relaxen. Onze sauna bied ruimte aan maximaal 4 personen tegelijk en de hottub is voor 6 personen. Dus als u even moet wachten kunt u alvast heerlijk relaxen op onze zitjes. U kunt gebruik maken van onze wellness met gebruik van een handdoek en badkleding.

21:30 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken & gezellig na kletsen over de dag:
Na terug komst van het spel gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op. Ook is onze bar in de recreatieruimte geopend voor gezellig nog even kletsen onder het genot van een drankje en een lekkere versnapering. 

Zaterdag 6 juli 2019

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

10:00 – 11:30 uur: Ochtend activiteit
We hebben op dit tijdsstip ander jaren leuke activiteiten gehad. Zoals een roofvogelshow, een demo van het timberteam, sumba workshop, klimmen en klauteren met de scouting, en nog veel meer. We gaan een leuke activiteit voor dit tijdsstip plannen.

yoga tijdens het vrienden en familie weekend00:00 – 00:00 uur: Yoga les:
Op een tijd op deze dag willen wij een yogales inplannen. om heerlijk te relaxen in onze prachtige omgeving. Natuurlijk zorgen wij voor een yoga instructeur.

14:00 – 16:30 uur: Keuze moment
Op dit moment starten er twee activiteiten u kunt dus zelf de keuze maken waaraan u gaat deelnemen.

creatief
Wat is er nou leuker om lekker creatief bezig te zijn. Dat gaan we deze middag ook gewoon weer doen. In de afgelopen jaren hebben we al diverse leuke dingen gemaakt. Zo hebben we al glasschilderen gedaan; vogelhuisjes getimmerd en beschilderd; tekstborden gemaakt en nog veel meer. Ook dit jaar gaan we weer wat leuks maken. We zullen rekening houden met de onderwerpen dat er zowel moeders/dochters als vaders/zonen kunnen deelnemen aan dit programmaonderdeel.

Levend Stratego
Ken je het bordspel Stratego? waarbij je moet proberen de vlag van het andere leger te veroveren? Nou dat gaan wij ook vanmiddag spelen. Maar dan in het echt. Je krijgt van de spelleiding na de uitleg een kaartje waar op staat wat je bent. Bijvoorbeeld een bom, mineur, sergeant, etc. En dan ga je op zoek naar de vlag van het andere leger. Maar als je door iemand van het andere leger wordt aangetikt laten jullie je kaartje aan elkaar zien. Die gene die het hoogste is in rang wint het kaartje van de ander. Die gene die zijn kaartje kwijt is gaat een nieuwe halen bij de spelleiding. De ander kan gewoon door spelen. Dit spel is altijd uiterst succesvol bij onze weekenden!

gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekend

17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, diverse salades, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Bosspel
stropersspel tijdens het vrienden en familie weekendDit is altijd een zeer leuke bezigheid. We hebben al in de avond allerlei bosspelen gedaan maar hebben ook wel eens lasergamen, survival- en gpstocht gedaan.
Op groot verzoek gaan we het stropersspel doen. Toch wel spannend om s’avonds het bos in te gaan. De deelnemers moeten proberen in een groep om zoveel mogelijk geld te verdienen met STROPEN! In het bos worden ergens berenhuiden te koop aangeboden en op een andere plaats konijnen huiden. Alleen is een berenhuid natuurlijk stukken groter en dus duurder om te kopen. Jullie gaan de huiden weer verkopen bij de bontinkoper vooraan bij de camping die jullie een hogere verkoopprijs geeft zodat jullie dus met het transporteren GELD VERDIENEN. Maar stropen is natuurlijk verboden. Dus het is uitkijken voor politieagenten en douane beambten die in het bos lopen die jullie handel in beslag nemen en jullie een boete op leggen. Doordat de bontinkoper jullie een hogere prijs geeft kunnen jullie bij het volgende transport meer inkopen doen. Welk team komt aan het eind van het spel met het meeste geld naar huis.

22:00 – 00:00 uur: Recreatieruimte geopend
De bar in de recreatieruimte is geopend voor nog even gezellig na kletsen over het bosspel van zojuist.

 

Zondag 7 juli 2019

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

10:30 – 12:00 uur: Ochtend programma
Schermen, breakdance, budo, capoeira zijn een aantal workshops die we hebben gehad. Maar ook een leuke 6kamp met spectaculaire stormbaan behoort tot de mogelijkheden.

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren.

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
Om het weekend af te sluiten hebben we nog een paar leuke programma onderdelen. Jullie hebben de keuze uit voetbal, boogschieten, kubb en darten.

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vrienden en familie weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2019 en dan is er vast weer een vrienden en familie weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.

 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping.
Wanneer je deelnemers in de familie hebt die ook deelnemen aan het vader en zoon weekend. En je maakt gebruik van dezelfde tent of caravan. Dan kun je deze de week tussen het vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend gratis laten staan.
Het vrienden en familie weekend zit natuurlijk boordevol activiteiten. Een druk weekend zullen we maar zeggen. Om de spaarzame tijd die de meeste gezinnen met elkaar kunnen besteden te verlengen hebben we het “vrienden en familie nageniet weekend weekend”. U kunt het weekend na het vrienden en familie weekend met uw hele gezin (de rest van de familie kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) heerlijk genieten. En u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond na het vrienden en familie weekend tot aan het weekend erna, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.

Helemaal gezellig wordt het als u ook deelnemer bent aan het vader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni 2019. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.

En mochten de dames of opa & oma nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de u heerlijk kunt douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier

Zodra wij meer informatie voor u hebben over het programma vindt u het hier!

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?