Helaas, het gaat dit jaar niet lukken....

helaas, het weekend gaat niet doorHelaas moeten wij jullie melden dat het geplande vrienden en familie weekend van 8 t/m 10 juni 2018 niet door kan gaan. Dit vanwege zeer weinig aanmeldingen. Om het weekend te kunnen organiseren hebben we een bepaald budget nodig om de inkoop van het entertainment en bijvoorbeeld eten en drinken te kunnen bekostigen. Helaas kunnen we dit jaar nog niet een klein budget bij elkaar krijgen. Daar wij ook niet een programma willen neer zetten waar geen leuke en spectaculaire programma onderdelen in zitten zijn wij genoodzaakt dit besluit te nemen.
Onze excuses hiervoor en hopelijk het begrip van uw kant. Voor volgend jaar zullen wij proberen dit weekend wel voor elkaar te krijgen  met voldoende deelnemers.
heeft u al gereserveerd? Dan bent u toch van harte welkom op camping Starnbosch! U heeft nu een accommodatie of een kampeerplaats tegen een aantrekkelijk tarief gereserveerd. U kunt deze reservering voor dit bedrag voor het zelfde weekend behouden. U betaald alleen de kampeerplaats of de accommodatie huur en dus niet het deelnemerstarief van € 45,--
Tevens kunt u op de vrijdag, zaterdag overdag en zondag kosteloos gebruik maken van onze wellness waar een hout gestookte sauna en hottub staat, een stortdouche en terras. Neem hiervoor contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?