Het vrienden en familie weekend gaat niet door

Helaas kunnen we het vrienden en familie weekend voor dit jaar niet door laten gaan. Dit vanwege een tekort aan deelnemers. In tegen stelling tot het vader en zoon weekend, welke dit jaar zeer populair is, hebben we helaas veel te weinig deelnemers voor het vrienden en familie weekend om daar een fatsoenlijk programma voor in elkaar te zetten. Inmiddels hebben we de personen die zich wel hebben aangemeld een bericht gestuurd. Voor die gene die een combinatie met het vader en zoon weekend hebben geboekt. U kunt gewoon, als u dit wenst, tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van uw arrangement. De kosten voor deelname aan het vrienden en familie weekend krijgt u terug.  Voor de mensen die wel aanwezig zullen zijn zullen wij een leuke wandel- of fietstocht uitzoeken, een aantal uitgaanstips in de regio aanbieden en kunt u gebruik maken van het wellness-plein op camping Starnbosch.

Wat vinden jullie van de shirts voor 2019?

De shirts voor het vrienden en familie weekend en het vader en zoon weekendDe T-shirts voor 2019 zijn bekend. Elk jaar is het weer een strijd om voor een kleur de T-shirts te kiezen. Want traditie getrouw proberen we elk jaar weer een nieuwe combinatie te vinden. En dit jaar is het weer gelukt. Voor het vrienden en familie weekend hebben we met het gehele team gekozen voor een Irish green shirt met een witte opdruk. Ook voor het vader en zoon weekend moest er natuurlijk een T-shirt bedacht worden. Voor dit weekend hebben we voor een geel gold shirt gekozen met een bruine opdruk. Wat vinden jullie van de shirtjes? Heb je je al aangemeld maar wil je toch nog een T-shirt er bij bestellen? Dat kan hier!
Aanmelden is ook nog steeds mogelijk. Voor het vader en zoon weekend klik je hier en voor het vrienden en familie weekend klik je hier.

Hoera, De inschrijving is geopend!

Ook dit jaar weer een leuk programma tijdens het vader en zoon weekendVandaag is de inschrijving voor het komende vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend geopend! Voor beide weekenden beloofd het weer een leuk programma te worden.

Vader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni 2019
Het programma krijgt voor het eerst een thema-avond er bij. Op de aankomst dag, vrijdag, hebben we de Duitse avond. Vol met al die lekkere Duitse lekkernijen bij het avond eten en een heuse party aan het einde van de avond. Natuurlijk zijn we ook bezig om het programma ook dit jaar met zeer leuke entertainment, workshops en spelen aan te vullen. Meer info en aanmelden is mogelijk via de website van het vader en zoon weekend.

Vrienden en familie weekend van 5 t/m 7 juli 2019
Nieuw is het vrienden en familie weekend. Bij dit weekend mogen dus behalve de vaders en de zonen ook de mama’s, zusjes, opa’s & oma’s, de buren en al je andere vrienden mee komen. Bij dit weekend bieden we ook een leuk programma aan. In dit weekend zullen we ook gelijktijdig meerdere programma onderdelen laten plaatsvinden. Zodat iedereen iets kan zoeken naar zijn of haar keuze. Mama gaat lekker in de sauna terwijl papa en dochterlief mee doen met het bosspel. Natuurlijk hebben we in dit weekend ook naast een leuk programma aan sport en spel ook de catering inbegrepen. Er hoeft dus niet gekookt te worden. Meteen aanmelden is hier mogelijk.

U kent de weekenden niet? Het vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend zijn weekenden die vol zitten met vermaak door sport, spel en entertainment. Inclusief het avondeten op vrijdag en zaterdag en een heerlijke lunch op zondag middag. We proberen altijd een gevarieerd programma aan te beiden en bieden ook voldoende ruimte om even gezellig wat te drinken of om tot rust te komen. Voor meer indrukken kunt u het beste de video’s of foto’s bekijken op beide websites.

Heeft u er geen zin in om voor één weekend al die kampeerspullen bij elkaar te zoeken? U kunt ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief de weekenden verlengen. Zo kunt u een weekend ervoor, een weekend erna of zelfs beide er bij boeken. U kunt het weekend vooraf met uw hele gezin rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vrienden en familie weekend of vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Deze weekenden kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.
Helemaal gezellig wordt het als u ook deelnemer bent aan beide weekend. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.
En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons verwarmde sanitair gebouw?

Heb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor deze weekenden op camping Starnbosch.

Helaas, het gaat dit jaar niet lukken....

helaas, het weekend gaat niet doorHelaas moeten wij jullie melden dat het geplande vrienden en familie weekend van 8 t/m 10 juni 2018 niet door kan gaan. Dit vanwege zeer weinig aanmeldingen. Om het weekend te kunnen organiseren hebben we een bepaald budget nodig om de inkoop van het entertainment en bijvoorbeeld eten en drinken te kunnen bekostigen. Helaas kunnen we dit jaar nog niet een klein budget bij elkaar krijgen. Daar wij ook niet een programma willen neer zetten waar geen leuke en spectaculaire programma onderdelen in zitten zijn wij genoodzaakt dit besluit te nemen.
Onze excuses hiervoor en hopelijk het begrip van uw kant. Voor volgend jaar zullen wij proberen dit weekend wel voor elkaar te krijgen  met voldoende deelnemers.
heeft u al gereserveerd? Dan bent u toch van harte welkom op camping Starnbosch! U heeft nu een accommodatie of een kampeerplaats tegen een aantrekkelijk tarief gereserveerd. U kunt deze reservering voor dit bedrag voor het zelfde weekend behouden. U betaald alleen de kampeerplaats of de accommodatie huur en dus niet het deelnemerstarief van € 45,--
Tevens kunt u op de vrijdag, zaterdag overdag en zondag kosteloos gebruik maken van onze wellness waar een hout gestookte sauna en hottub staat, een stortdouche en terras. Neem hiervoor contact met ons op.

We gaan op jacht!

konijnenjacht tijdens het vrienden en familie weekend 2018Tijdens het komende vrienden en familie weekend gaan we op vrijdag avond op jacht. En wel op konijnenjacht. Met een pijlantenne gaan jullie in groepjes de konijnen zoeken. Nou zie ik jullie denken….. Met een pijlantenne???? Ja echt! We zoeken namelijk konijnen die zijn voorzien van een zender. Elke konijn heeft een eigen geluid, alleen waarneembaar via een koptelefoon. Elk konijn is voorzien van 10 nummers. Hebt je een konijn gevonden, dan neemt je het hoogste nummer mee voor de meeste punten. Hebt je bij een konijn 10 punten gescoord, dan kan de volgende daar nooit meer dan 9 punten verzamelen. Het gaat uiteindelijk om het binnenhalen van zoveel mogelijk punten. Heb je een konijn gevonden, dan moet u deze niet meenemen maar gewoon wel te laten zitten voor de andere deelnemers die ook aan dit spannend spel mee doen. Het zal jullie duidelijk zijn dat het natuurlijk niet om echte konijnen gaat, want ook wij zijn zelf veel te gek op de natuur.
De komende periode zullen wij de rest van het fantastische programma aan jullie bekend maken. Heb je je nog niet aangemeld voor het vrienden en familie weekend 2018? Dat kan nog. Klik daarvoor hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?