Aanmelden vrienden en familie weekend 2019

Middels dit formulier kunt u een aanmelding doen voor het vrienden en familie weekend 2019

De tarieven voor 2019 zijn als volgt:
Kosten per deelnemer (zowel volwassenen als kinderen) € 47,50
Kampeerplaats bos of park gedeelte met elektra € 32,50
Speciaal vrienden en familieweekend T-shirt € 12,50
Genoemde prijzen zijn excl. € 0,85 toeristenbelasting per persoon per overnachting en excl. SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in toiletgebouw.

Naast het boeken van een kampeerplaats is het ook mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief een huur accommodatie te huren. De kosten zijn als volgt (tarieven voor het gehele weekend; bovenstaande kampeerplaats kosten vervallen bij huur van deze accommodaties):
4 persoons Boslodge € 150,-
4 persoons Woodlodge € 150,-
4 persoons caravan € 100,-
4 persoons Trekkershut € 70,-
4 persoons Kampeerbungalow € 150,-
4 personen de Sparrenhut € 130,--
4 personen de Populierenhut € 175,--
4 personen boomhut het Kraayennest € 175,--
6 persoons vakantiehuis € 200,-
6 persoons Safaritent € 125,--
8 persoons Beuken- en Eikenhut € 300,--
10 persoons Wilgenhut € 300,--
14 persoons groepshuis "De Jachthut" € 400,--

De huurtarieven zijn voor het hele weekend. U hoeft pas uit te checken na afloop van het evenement! De huur tarieven zijn excl. toeristenbelasting en excl. eventuele schoonmaakkosten. Meer informatie over de huur van deze accommodaties vindt u op de website van Camping Starnbosch.

Een rekenvoorbeeld: 2 volwassenen met 1 kind, kampeerplaats met elektra van vrijdag t/m zondag:
3 x € 47,50 voor personen; € 32,50 kampeerplaats; 6 x € 0,85 toeristenbelasting; douchegebruik € 3,--; totaalbedrag € 180,10

Wanneer u al verblijft op Camping Starnbosch en u wilt zich ook aanmelden voor het vrienden en familie weekend is dit ook
mogelijk voor € 47,50 per deelnemer.

Om het “groepsgevoel” wat te bevorderen boeken we standaard de kampeerplaatsten van de deelnemers bij elkaar. Want het is ook gezellig om vlak bij elkaar te kamperen en s‘avonds nog gezellig bijvoorbeeld een drankje met elkaar te drinken. Natuurlijk staat het jullie vrij om ook elders een plekje te zoeken. Klik hier voor de kaart van de camping.

Het T-shirt voor het Vader en Zoon Weekend 2018
Het is mogelijk om bij uw boeking een speciaal vrienden en familie T-shirt mee te bestellen. De T-shirts kosten € 12,50 per stuk. En dit jaar ook in meer maten.
Ze zijn verkrijgbaar in de maten 104, 116/128, 140/152, 164, 176, xs, s, m, l, xl, 2xl en 3xl. Ook uw maat zit er vast bij!
de afbeelding is het shirt van het vader en zoon weekend 2018. Binnenkort maken we de kleuren voor het vrienden en familie weekend t-shirt 2019 bekend.

We bieden u ook de mogelijkheid om uw weekend te verlengen. Zo kunt u een weekend ervoor, een weekend erna of zelfs beide er bij boeken. U kunt het weekend vooraf met uw hele gezin rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vrienden en familie weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.

Maar u heeft dus ook de mogelijkheid om het weekend erna voor ook € 40,-- er bij te boeken met dezelfde regeling voor onbewoond verblijf van uw kampeermiddelen. U hoeft dus niet voor 1 weekend alles tevoorschijn te halen.

Dit jaar organiseren we ook weer het vader en zoon weekend. U kunt eventueel ook uw boeking verlengen met een combinatie van beide evenementen. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend, van 14 t/m 16 juni 2019, opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.

Wanneer u op de knop verzenden drukt zullen wij zo spoedig proberen uw aanmelding te verwerken. Daarna zult u de bevestiging ontvangen.
Door het drukken op de knop verzenden gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Wilt u een "vinkje" zetten bij "ik ben geen robot" hieronder. Dit is helaas noodzakelijk om bergen spam E-mail te voorkomen.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?