Welkom op de website van het vrienden en familie weekend

U vraagt zich misschien af wat dit is?

Al vele jaren vindt op Camping Starnbosch in het groenste dorp van Nederland, Dalfsen, het enige echte vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend plaats. Dit in al die jaren tot groots succes. Maar steeds vaker kwam de vraag "ik als vader wil ook wel eens met mijn dochter komen" of "mogen opa en oma ook mee?".  Daar lag voor de organisatie dus een nieuwe uitdaging. En zie hier het Vrienden en familie weekend! vol met entertainment voor jullie allemaal. Dus bijvoorbeeld opa en oma met de kleinkinderen, de buren gezamenlijk met hun hele gezin, 2 vriendinnen met hun kinderen of noem maar op. Iedereen is welkom.

De eerste hebben we gepland. En wel van 5 tot en met 7 juli 2019. 

gezellig in het bos tijdens het vrienden en familie weekendNaast het nodige entertainment om naar te kijken is er genoeg te doen in dit weekend. Allerlei spannende spel- en doe-activiteiten, natuurlijk voor ieder wat wils, staan er op het programma. Er zullen zelfs momenten zijn waarbij er meerdere programma onderdelen tegelijk zullen zijn waarbij je zelf dus het leukste voor jou kunt uitzoeken. En de vrienden en famile barbecue mag natuurlijk niet ontbreken. Een uitstekend weekend dus om de vriendschaps- of famileband weer eens aan te halen. Vele oud deelnemers van het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend zijn zeer enthousiast bij het horen van de nieuwe plannen. 

Het vrienden en familie weekend is geschikt voor alle leeftijden. Dus niet alleen voor kleine kinderen.

Hou de datum vrij in uw agenda voor het komende Vrienden en familie Weekend. 5 tot en met 7 juli 2019.

Bent u al om? U kunt zich al aanmelden. Of moeten we u nog overhalen om ook gezellig te komen? Kijk dan naar het programma welke wij jullie gaan bieden. Of kijk op de website van het vaderenzoonweekend en het stoeremeidenweekend wat voor gezelligheid er de afgelopen jaar is geweest.

Voor de ongeruste thuisblijvers. Het zal de deelnemers aan niets ontbreken. We zorgen voor heerlijk eten voor ze. U krijgt ze ook weer heel terug zondagmiddag (wel een beetje uitgeblust). En willen de thuisblijvers alles nog even checken vooraf? Daar hebben we het vader en zoon opbouw weekend voor!

 

gezellig in het bos tijdens het vrienden en familie weekendNaast dat u met uw eigen tent, caravan of camper komt hebben we op Camping Starnbosch ook diverse huur mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit huur caravans, tenten, trekkershutten, diverse huisjes en 6 persoons-, 8 persoons- en een 12 persoons groepsaccommodatie. En dit alles tegen speciale "vriendenenfamilieweekend tarieven".

U kunt hier bekijken wat de kosten zijn voor het vrienden en familie weekend 2019. Voor meer info over de accommodaties kunt u terecht op de website van Camping Starnbosch. Mocht u nog vragen hebben kijk dan eerst tussen de veel gestelde vragen. Maar mocht uw vraag er dan niet tussen staan stel hem gerust aan de organisatie.

Voor de vaders en zonen blijft er ook nog natuurlijk het vaderenzoonweekend. Dit weekend is vooraf het vrienden en familie weekend!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?