Nog even een weekendje nagenieten?

lekker nagenieten!Misschien denkt u wel “Al die handel tevoorschijn halen voor één weekendje”. Nou dat hoeft niet hoor! Als deelnemer van het Vrienden en Familie Weekend kunt tegen een aantrekkelijk tarief een “nageniet weekend” er aan vast plakken. Dit nageniet weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. Voor de periode van zondagavond na het vrienden en familieweekend tot het volgende weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen.
U kunt tijdens het nageniet weekend heerlijk genieten van alles op en rondom camping Starnbosch met uw gezin of vrienden. Want de omgeving heeft naast een prachtig bos veel te bieden. Zo vindt u in Dalfsen een tal van Havezathes, een prachtig kasteel, een heerlijk toeristisch centrum en noem maar op. Op de receptie van de camping hebben we vele tips voor uw toeristische activiteiten (of kijk daarvoor hier) en vele leuke wandel- en fietsroutes. Want vooral voor fietsers is het een heerlijke omgeving. Het Nederlandse knooppunten systeem is hier begonnen en heeft dus een uitgebreid netwerk! Huize den Berg - ook daar geniet u van de omgeving van camping Starnbosch. Langs uw fietsroute vindt u ook allerlei leuke activiteiten zoals een bezoek aan de kaasboerderij, de Lemeler- en de Holterberg, over de stuw in de Vecht, diverse rustpunten of met de pont over de Vecht. Om maar een paar leuke punten te noemen.
U kunt dit weekend er bij boeken bij uw aanmelding voor het vrienden en familie weekend. Al aangemeld maar u wilt nu toch het nageniet weekend er bij boeken? Geen probleem. Neem contact op met de receptie van camping Starnbosch.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?