Helaas, het gaat dit jaar niet lukken....

helaas, het weekend gaat niet doorHelaas moeten wij jullie melden dat het geplande vrienden en familie weekend van 8 t/m 10 juni 2018 niet door kan gaan. Dit vanwege zeer weinig aanmeldingen. Om het weekend te kunnen organiseren hebben we een bepaald budget nodig om de inkoop van het entertainment en bijvoorbeeld eten en drinken te kunnen bekostigen. Helaas kunnen we dit jaar nog niet een klein budget bij elkaar krijgen. Daar wij ook niet een programma willen neer zetten waar geen leuke en spectaculaire programma onderdelen in zitten zijn wij genoodzaakt dit besluit te nemen.
Onze excuses hiervoor en hopelijk het begrip van uw kant. Voor volgend jaar zullen wij proberen dit weekend wel voor elkaar te krijgen  met voldoende deelnemers.
heeft u al gereserveerd? Dan bent u toch van harte welkom op camping Starnbosch! U heeft nu een accommodatie of een kampeerplaats tegen een aantrekkelijk tarief gereserveerd. U kunt deze reservering voor dit bedrag voor het zelfde weekend behouden. U betaald alleen de kampeerplaats of de accommodatie huur en dus niet het deelnemerstarief van € 45,--
Tevens kunt u op de vrijdag, zaterdag overdag en zondag kosteloos gebruik maken van onze wellness waar een hout gestookte sauna en hottub staat, een stortdouche en terras. Neem hiervoor contact met ons op.

We gaan op jacht!

konijnenjacht tijdens het vrienden en familie weekend 2018Tijdens het komende vrienden en familie weekend gaan we op vrijdag avond op jacht. En wel op konijnenjacht. Met een pijlantenne gaan jullie in groepjes de konijnen zoeken. Nou zie ik jullie denken….. Met een pijlantenne???? Ja echt! We zoeken namelijk konijnen die zijn voorzien van een zender. Elke konijn heeft een eigen geluid, alleen waarneembaar via een koptelefoon. Elk konijn is voorzien van 10 nummers. Hebt je een konijn gevonden, dan neemt je het hoogste nummer mee voor de meeste punten. Hebt je bij een konijn 10 punten gescoord, dan kan de volgende daar nooit meer dan 9 punten verzamelen. Het gaat uiteindelijk om het binnenhalen van zoveel mogelijk punten. Heb je een konijn gevonden, dan moet u deze niet meenemen maar gewoon wel te laten zitten voor de andere deelnemers die ook aan dit spannend spel mee doen. Het zal jullie duidelijk zijn dat het natuurlijk niet om echte konijnen gaat, want ook wij zijn zelf veel te gek op de natuur.
De komende periode zullen wij de rest van het fantastische programma aan jullie bekend maken. Heb je je nog niet aangemeld voor het vrienden en familie weekend 2018? Dat kan nog. Klik daarvoor hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?